a
Sorry, no posts matched your criteria.
Rejs med stil - quiltede tasker

Res med stil

Rejs med stil - quiltede tasker

Designer: Marie Eivik

Sy heksagoner med symaskin

Oavsett om du är en erfaren quiltare eller nybörjare, så finns det idag symaskiner som gör det enkelt för dig. Dessa symaskiner har speciella funktioner och beskriver tillvägagångssättet. Här kan du välja raksöm och memorera längden på sömmen. Den här funktionen gör det möjligt att sy de vackra sexkanterna med hjälp av symaskinen. Med ¼”-foten får du exakt sömsmån.

Teppet er fóret med ullfilt, noe som gjør det både tynt og lett å bære med seg

Praktisk kudde som blir en varm filt

Denne praktiske puten blir enkelt gjort om til et varmende teppe og er kjekk å ha i mange situasjoner når du er på reisefot. Teppet er fóret med ullfilt, noe som gjør det både tynt og lett å bære med seg. Hvor mange ganger har du ikke sittet på et kaldt fly der det ikke er flere tepper igjen? 
 
Passer perfekt som et helgeprosjekt og er dessuten en høyt verdsatt gave til noen du er glad i.

Passetui med alla fickor du behöver

Til reisen trenger man også selvfølgelig et smart passetui. Vi har her brodert et Maria Horn-design på framsiden. Broderiet består av innebygd tekst i kombinasjon med broderi. Vi fulgte opp temaet med ton-i-ton, sofistikert stil. 
 
I passetuiet finnes lommer for mynt, kort, pass, boardingkort eller andre viktige reisepapirer og, ikke minst, en plastlomme for visittkort. 
 
Med en smal overtransportør har du full kontroll både når du syr i plasten og når du syr stikninger i de stabiliserte stoffene. 

Är du intresserad i Quiltmagasinet? Hitta det i butik hos våra partners, eller starta din prenumeration i dag.

SKRIV EN KOMMENTAR