a
Sorry, no posts matched your criteria.
Rejs med stil - quiltede tasker

Reis med stil

Rejs med stil - quiltede tasker

Designer: Marie Eivik

Sy heksagoner med symaskin

Uansett om du er en erfaren quilter eller nybegynner, så finnes det i dag symaskiner som gjør dette enkelt for deg. Disse maskinene har spesielle funksjoner og beskrivelser for hvordan du gjør dette. Her kan du velge rettsøm og memorere lengden på sømmen. Denne funksjonen gjør det mulig å sy de vakre sekskantene ved hjelp av symaskinen.  Med ¼” foten får du eksakt sømmonn.

Teppet er fóret med ullfilt, noe som gjør det både tynt og lett å bære med seg

Praktisk pute som blir til et varmende teppe

Denne praktiske puten blir enkelt gjort om til et varmende teppe og er kjekk å ha i mange situasjoner når du er på reisefot. Teppet er fóret med ullfilt, noe som gjør det både tynt og lett å bære med seg. Hvor mange ganger har du ikke sittet på et kaldt fly der det ikke er flere tepper igjen? 
 
Passer perfekt som et helgeprosjekt og er dessuten en høyt verdsatt gave til noen du er glad i.

Passetui med alle de lommene du trenger

Til reisen trenger man også selvfølgelig et smart passetui. Vi har her brodert et Maria Horn-design på framsiden. Broderiet består av innebygd tekst i kombinasjon med broderi. Vi fulgte opp temaet med ton-i-ton, sofistikert stil. 
 
I passetuiet finnes lommer for mynt, kort, pass, boardingkort eller andre viktige reisepapirer og, ikke minst, en plastlomme for visittkort. 
 
Med en smal overtransportør har du full kontroll både når du syr i plasten og når du syr stikninger i de stabiliserte stoffene. 

Er du interessert i Quiltemagasinet? Finn det i butikken hos våre partnere, eller meld deg på vår abonnementsløsning.

SKRIV EN KOMMENTAR