a
Sorry, no posts matched your criteria.
Editor Marie Eivik

Om oss

Velkommen til Quiltemagasinet. Jeg heter Marie Eivik, og jeg er redaktør i magasinet. Vi har lesere fra hele Norden og er i skrivende stund Skandinavias største quiltemagasin. Magasinet utgis i dag på svensk, norsk og dansk, og vår største visjon er å kunne skape et inspirerende fellesskap for alle quilteinteresserte både gjennom vårt trykte magasin, på våre sosiale medier, vårt nyhetsbrev og her på hjemmesiden.

Marie Eivik

Skandinavias største Quiltemagasin!

Quiltemagasinet har engasjerte lesere fra hele Norden og er Skandinavias største magasin for quilting og lappeteknikk. Bente Vold Klausen så behovet for et eget magasin på norsk og det første magasinet kom ut allerede i januar 1999. Helt siden den gang har magasinet blitt gitt ut seks ganger årlig og har opparbeidet seg en trofast leserskare av quilteinteresserteMagasinet trykkes og distribueres i dag på både norsk, svensk og dansk.  

 I dag er det Marie Eivik som er redaktør for magasinet som ønsker å inspirere både nybegynnerne og de som har årevis med erfaring. I magasinet finner du massevis av mønstre, fremgangsteknikker og inspirasjon! Vår visjon er å skape et inspirerende felleskap for alle quilteinteresserte gjennom vårt magasin, sosiale medier, nyhetsbrev og denne hjemmesiden. 

Vi synes det er fantastisk spennende å bli bedre kjent med mennesker som lager fantastisk håndarbeid, så ønsker du å komme i kontakt med oss angående å skrive i magasinet, eller om du har noen idéer eller tanker vil vi gjerne høre det. 

Conimbriga
Inspirasjon til Marits quilt

Conimbriga, Portugal

En quilt sier mer enn tusen ord

Quilten på førstesiden, som er laget av Marit F. Johannessen, er vår inspirasjon til det nye, oppdaterte quiltemagasinet. Marit fant inspirasjon til quilten fra Conímbriga, som er en av de største romerske bosetningene som ble utgravd i Portugal og som ble klassifisert som et nasjonalt monument i 1910. Marit har gjort et helt fantastisk arbeid med denne og quilten har gjort et stort inntrykk på veldig mange mennesker med over 5 millioner sting!

Marits quilt
Inspirasjon til Quiltemagasinet

Marits quilt

Vi finner inspirasjon i quilten og ønsker å ha det med oss i den fortsatte utviklingen av Quiltemagasinet. Fargene er jordnære, så enkle men så vakre og ikke minst er de tidløse. Vårt mål er at Quiltemagasinet skal få fortsette å vokse sammen med våre lesere og kreatører. Der kommer blokkene inn; Alle har de sin perfekte plass som sammen lager en fantastisk helhet. Vi ser det som alle oss som arbeider sammen om å skape Quiltemagasinet, men også alle dere lesere som gjør det mulig for oss å faktisk fortsette å jobbe med noe som vi elsker; å inspirere dere og få lov til å løfte det flotte dere gjør. At vi kan holde i en plattform som fører dere sammen. Dekorasjonen rundt quilten symboliserer for oss nettopp hvorfor vi gjør det vi gjør; for å få noens hverdag til å kanskje skinne litt ekstra. Inspirere andre til å gjøre det som får dem til å skinne – fortsette med håndarbeid fordi det gir glede og stor verdi i livet.