a
Sorry, no posts matched your criteria.

Persondataforordningen for Quiltemagasinet

Behandlingsansvarlig 

Daglig leder Jon Magne Soløy er på vegne af Quiltemagasinet behandlingsansvarlig for selskabets behandling af personoplysninger. 

Personoplysninger, som gemmes 

Vi gemmer følgende personoplysninger om vores kunder:: 

Abonnenter på nyhedsbrev:Vi gemmer kun din e-mailadresse, og hvad du klikker på.. 

Formål med behandlingen 

For nyhedsbrevskunder benytter vi oplysningerne til at kunne give dig vigtig information og tilbud. 

Grundlaget for behandlingen 

Hvis du har givet samtykke til det, benyttes oplysningerne også til at give dig information, tilbud og service i forbindelse med din tilmeldelse af nyhedsbrev via e-mail, telefon eller SMS. Grundlaget for denne behandling er fortrolighedserklæring Art 6 (a). Du kan når som helst takke nej til at modtage disse informationer fra os.

Indhentning af personoplysninger 

Vi gemmer de personlige oplysninger, du har oplyst på vores hjemmeside i forbindelse med din tilmeldelse til at modtage vores nyhedsbrev.

Vi bruger cookies på vores hjemmeside for at give dig den bedste kundeoplevelse og service. Lov om elektronisk kommunikation kræver, at vi informerer vores besøgende om brugen af ​​cookies. Læs mere om brug af cookies under afsnittet "Cookies".

Offentliggørelse af oplysninger til tredjepart 

Vi vil ikke dele, sælge, overføre eller på anden måde videregive personlige oplysninger til andre, medmindre vi er lovligt forpligtet til at gøre det. Undtagelser kan forekomme til speditøren ved levering af bestilte varer eller til forhandler, hvis du har kontaktet os direkte uden at gå via denne. 

Sletning af personoplysninger 

Information, vi efter bogføringsloven er forpligtet til at bevare, vil blive gemt i op til fem år i henhold til de lovmæssige krav. Vi gemmer data, indtil du specifikt anmoder om at blive slettet.

Rettigheder for den registrerede 

Vi behandler dine personlige oplysninger i overensstemmelse med Personoplysningsloven og gældende regler. Bemærk, at du kan kræve adgang til og flytte dine egne personlige oplysninger samt kræve rettelse eller sletning af oplysninger. 

Der kan appelleres til Datatilsynet for behandling i strid med reglerne. 

Informationssikkerhed 

Vi sikrer dine personlige oplysninger ved både fysisk og virtuel adgangskontrol. Der opbevares intet lokalt på vores maskiner. 

Eventuelle henvendelser om, hvilke oplysninger der er registreret, rettelse og sletning kan sendes skriftligt til redaksjon@quilteforlaget.no 


INFORMATION OM COOKIES PÅ VORES HJEMMESIDE

En cookie er en lille tekstfil, som er downloadet og gemt på din computer, når du åbner en hjemmeside. Dette er en standardteknologi, som de fleste hjemmesider bruger. Formålet med cookies er at forenkle og forbedre browsingoplevelsen for vores gæster samt give os statistik, der tillader os at udvikle og forbedre vores hjemmeside.

Nogle cookies er såkalte “session cookies”. Disse slettes efter end session. Det vil sige, når du lukker din browser. Andre cookies er “faste” eller såkaldte “vedvarende cookies”. Disse bliver ikke slettet efter sessionen, men har en udløbsdato. Permanente cookies kan typisk indeholde oplysninger om godkendelse og menupræferencer. Dette giver mulighed for, at fremtidige besøg på hjemmesiden vil være hurtigere og mere tilpassede.

Hvis du deaktiverer cookies, kan du miste adgang til flere funktioner på vores hjemmeside. Ved at surfe på vores hjemmeside accepterer du, at vi kan placere cookies i din browser.

_utma, _utmb, _utmc, _utmz 

For at analysere trafikken på vores hjemmeside, bruger vi disse “Google Analytics cookies”. De indsamler data til at give statistikker, der hjælper os med at forbedre vores hjemmeside. Vi indsamler disse oplysninger på en måde, der ikke identificerer nogen. Vi prøver ikke at finde identiteten på ​​dem, der besøger vores hjemmeside, og vi forbinder ingen data indsamlet fra denne hjemmeside med personligt identificerbare oplysninger fra andre kilder.

Cookieinfo 

“CookieInfo” er en cookie, som bruges til at skjule informations-pop-up for dem af jer, der har trykket “Luk”.

Dette er en “vedvarende cookie”, der slettes efter 90 dage.

Deaktiver og slet cookies  

I alle browsere kan du beslutte, om du vil acceptere cookies automatisk eller ej. Du har også muligheder for at slette cookies, når du vil.

Hvordan du fjerner cookies afhænger af, hvilken browser du anvender.