Vestlandstreffet 2018

0
491
Sett

Vestlandstreffet 2018 holdes i Rogalang, på Airport Hotel Sola, 12-14.oktober 2018.

Arrangører er Jæren Quiltelag og Egersund Quiltelag.

Mange quiltere har med stor glede deltatt på Vestlandstreffet som har vært et årlig arrangement på vestlandet om høsten gjennom flere år. Små og store quiltelag har lagt ned mye arbeid og tid i å arrangere disse treffene. I år tilbys det mange kjekke kurs, spennende foredrag, utstilling og god og avslappende atmosfære på et fremragende hotell, med gode muligheter for å handle stoff og tilbehør i quiltebutikkene. Hotellet som er valgt ligger i gå-avstand til Solastranden hvor solnedgang i havet kan være magisk.

Prosessen frem til bestemmelse om å arrangere Vestlandstreffet 2018 startet på Vestlandstreffet i Bergen 2016. Det ble klart for alle at ingen quiltelag var klar for å arrangere treff for 2017, det syntes mange var veldig trist. Noen antydet at det var lenge siden det hadde vert treff i Rogaland. Både Jæren Quiltelag og Egersund Quiltelag tente på ideen om å arrangere treffet sammen.

De forteller at ”Vårt første arbeidsmøte i styringsgruppen ble holdt tidlig i januar 2017 hvor vi sammen skisserte muligheter og tanker rundt arrangementet. Nå er programmet på plass, og det er en glede å invitere alle som er glad i quilting til å komme til Vestlandstreffet 2018 på Airport Hotel Sola, 12 -14. oktober 2018!”

Vi håper på deltakelse fra hele landet og håper quilteentusiaster vil trives sammen med oss på Vestlandstreffet.

Fullstendig program ligger på nettstedet vårt: www.vestlandsteffet2018.com.

Vi ønsker alle hjertelig velkommen og ser frem til et hyggelig treff i Rogaland.

Forrige artikkelOrört torp från 1940
Neste artikkelBara läsk
DEL