Stöd din lokala quiltbutik!

0
311
Sett
Remove the row

Column: 1

Innan varje nytt nummer av Quiltmagasinet får våra partnerbutiker lite information om vad som kommer i nästa tidning. Det betyder att du som läsare ska kunna besöka en av Nordens många härliga quiltbutiker – både fysiska butiker och nätbutiker – för att få tag i det du behöver, för att sy det du vill! Varför gör vi detta och varför är samarbetet med våra partners så viktigt?

Quiltmagasinets vision är att vara en källa till inspiration och kunskap för quiltare som vill utveckla sin hobby. Vi vill knyta ihop kunniga personer och inspirerande människor från hela Norden (och lite från övriga världen). Vår önskan är att samla branchen tillsammans, både på leverantörssidan och på butikssidan, för att hjälpa våra läsare att välja bland alla möjligheter på marknaden. Vårt mål är att vara en startpunkt för den entusiastiske quiltaren!

Vi uppmanar dig därför att besöka dina lokala quiltbutiker, stötta deras verksamhet och deras entusiasm för hobbyn. Din lokala quilt- och sybutik besitter en stor kunskap om produkterna de säljer och de kan både inspirera dig och ge dig goda råd och tips!

Med vänlig hälsning
Torkel, daglig ledare samt styrelsen i Quilteforlaget AS

Column: 2