Handi Quilter Fusion til redusert pris

0
2182
Sett

Her er en unik mulighet til å skaffe en Handi Quilter Fusion til en strekt redusert pris!

Lisbeth Ydesen har hatt stor glede av sin Handi Quilter Fusion i sin patchwork-butikk. Ved hjelp av maskinens prosticher-program han hun vært i stand til å skape en uendelig mulighet av mønstre på bestilling fra sine kunder.

Handi Quilter Fusion er spesialdesignet nettopp for quiltere som trenger å produsere i et høyere tempo enn det som er mulig med en konvensjonell symaskin. Maskinen har: 

  • 12″ Gallery ramme
  • Stich Regulation
  • 24″ Throat space
Denne flotte HQ Fusion maskinen er nå til salgs.

Lisbeth Ydesen kan fortelle at HQ Fusion, tross sine varierte muligheter og avanserte maskinvare, er svært lett å betjene. Med Handi Quilter har hun vært i stand til å produsere flotte og elegante quilter i et svært høyt tempo.

Noen av de flotte quiltene fra Ydesens butikk laget med HQ Fusion.

Nå er den eksepsjonelle symaskinen klar for tjeneste i en ny bedrift eller butikk til en sterkt redusert pris. Da maskinen ble kjøpt inn for fem år siden kostet den 207.000,- NOK. I dag kan denne velholdte maskinen kjøpes for 97.000,- NOK, altså mindre en halvparten av originalprisen!

Er du en av de som er interessert i denne flotte symaskinen, kan du ta kontakt med Lisbeth Ydesen på telefon +4527520708. Du kan også sende henne en mail med de spørsmålene du måtte ha til: lisbeth.ydesen@hvilehoejquilts.dk.

 

Dette innholdet er betalt av annonsør.