Kirsebærbrikke

0
1876
Sett

Applikasjonskurs med Marianne – Sy en pen brikke eller flere linservietter til sommerens festbord! 

I Quiltemagasinet 3/17 viser Marianne deg hvordan du kan steg-for-steg kan bruke applikasjonspapir for å lage flotte kirsebærbrikker i tillegg til hvordan du syr en perfekt kantfold for sommerens bord-tilbehør.

Mønstertegning for kirsebærapplikasjon og broderi i full størrelse. NB: Tegningen er speilvendt.

Brikkene er sydd i hvit halvlin (50% lin/hør, 50% bomull). Størrelsen er ca 50cm x 50cm. Du kan bruke dem som brikker på et sommerbord, eller hvorfor ikke sy mange av dem, slik at du har en lekker kirsebærserviett til hver kuvert?

Kirsebær og blad er applikert. Stilken er sydd med kontursting. Kanten er avsluttet med effektfullt kantbroderi med oversydde sting.

Forrige artikkelGriseflaks
Neste artikkelUrban lunsjbag
DEL