Design By Me – Kreativ messe for alle som syr!

0
371
Sett

Leter du etter søm- og quilteinspirasjon i høst? Da anbefaler vi deg å ta en tur til Lillestrøm fredag 22.sept- søndag 24.september- for da får du oppleve årets største arrangement for kreative!

Quiltemagasinet Design by me!er til stede på messe, sammen med mange andre utstillere. Her er det stoffbutikker og quiltebutikker, hobbybutikker og strikkebutikker! Vi er sikker på at her vil du få en stor dose med inspirasjon, sy- og quilteglede!
Tilbud på billetter finner du under!

Bryt mønsteret ditt – få nye ideer
Kreativitet er gøy. Enten du driver med søm, strikking, redesign eller annet håndarbeid er det givende å utfordre seg selv og skape noe nytt. Kreativitet oppstår når du tenker annerledes, og da trenger du nye impulser. Det får du på Design By Me! Delta på workshops, bli inspirert av foredrag og møt bransjeaktører og andre kreative fra hele Norge.

Les mer på www.designbyme.no

På scenen står Jenny Skavlan, Arne & Carlos, Farge Dagny med flere
Lær redesign av selveste Jenny Skavlan. Se potensialet i gamle plagg, hvordan du unngår nybegynnerfeil og gode teknikker for redesign. Jenny Skavlan holder foredrag lørdag 23.09 og søndag 24.09 kl. 13.00.

Foto : "Nier-ruter på villspor" - Design Julie Kvamme, - Mønster i Quiltemagasinet 4/17.

Møt designerduoen og de verdenskjente strikkerne Arne & Carlos på Design By Me.
Noe av det som kjennetegner deres særegne stil er at de tar utgangspunkt i tradisjonelle mønstre, gir de et moderne uttrykk og setter de inn i nye sammenhenger. Se programmet for info.

 

Hva er farger, hvorfor trenger vi dem, og hva bruker vi dem til?
Dagny Thurmann-Moe eller Farge Dagny som hun også er kjent som ønsker seg en fargerevolusjon. Hun vil ta oss bort fra det hun kaller de grusomme grå, til en mer fargerik tilværelse. Fordi farger er bra for oss. Hør mer daglig under Design By Me.

Fokus på alt det fine vi kan skape selv
Design By Me handler om håndarbeid og skaperglede. Utstillerne, foredrag, workshops og aktiviteter skal gi deg inspirasjon til å tenke nytt og oppfordre deg til å bryte mønsteret ditt. Det kan være å prøve en ny måte å sy på eller kanskje prøve noe helt annet? Og husk; det har alltid vært en første gang selv for ekspertene.

Alt om Design By Me finner du på www.designbyme.no